Leveringsvoorwaarden

Op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van SOHE zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene verkoopvoorwaarden deze algemene verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing.Het aanvaarden van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken en in dat geval blijven de overige bepalingen onverkort van kracht.

Alle rechten en aanspraken, zoals in de voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van SOHE worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door SOHE ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

Bestellen
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging met daarin het totaalbedrag. U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL13RABO 011 36 33 866 t.n.v. Sohe te Noordwijkerhout. Hierna wordt de bestelling verzonden. De BIC code is RABONL2U.

Mocht u binnen 48 uur na de bestelling niets hebben vernomen, neem dan opnieuw contact met ons op. De mogelijkheid bestaat dat de bestelling niet goed is doorgekomen. Als u een product bij ons bestelt, zal dat 7 dagen voor u gereserveerd staan. Indien u niet binnen deze 7 dagen zonder enig tegenbericht heeft betaald, heeft SOHE het recht dit product door te verkopen aan anderen. Er worden geen goederen op rekening of tegen uitgestelde betaling geleverd, alle leveringen worden alleen verwerkt tegen volledige vooruitbetaling of betaling direct in de winkel.

Retourneren
Mocht u niet tevreden zijn met een product, dan kunt u het na e-mail-contact binnen 7 dagen aan ons retour zenden.

Het terug te zenden voorwerp dient onbeschadigd te zijn en moet zijn voorzien van de originele verpakking. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien deze voorwaarden niet in acht wordt genomen, kunnen wij het artikel/de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling ongedaan maken. Als het product via TPG Pakketpost aan ons retour wordt gezonden, verzoeken wij u de code van het betreffende pakket door te geven. U krijgt van ons het betaalde bedrag retour.

Levering
Alle bestellingen zullen, indien op voorraad, direct na betaling aan TPG Post of aan ons externe expeditiebedrijf worden aangeboden. Dit betekent dat uw bestelling al binnen een paar dagen bij u wordt aangeboden. Bij afwijkende levertijden wordt u telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. Bezorging binnen Noordwijk is gratis.


Aanbiedingen/overeenkomsten
Alle aanbiedingen van SOHE zijn vrijblijvend en SOHE houdt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
De genoemde prijzen voor de producten zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld bij het genoemde product.


Fabricagefouten en/of beschadigingen moeten binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelde producten aan SOHE worden gemeld. SOHE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade door (verkeerd) gebruik dan wel misbruik van door SOHE geleverde goederen.

BTW nummer: NL0021157871B01
KvK nummer: 28106852

Sohe! Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang maandelijks de Sohe Nieuwsbrief.

Uitgelicht


Vaste klant? Log in!

E-mailadres
Wachtwoord